ALLT FÖR DIN TRÄDGÅRD, IDÉ, ANLÄGGNING, SKÖTSEL

Har du trädgårdsdrömmar du vill förverklinga

Har du trädgårgsdrömmar du vill förverkliga hjälper vi dig. Om du brara vill få ny inspiration i din befintiliga trädgård eller kanske flyttat till en ny, eller till och med bygger nytt hus och behöver hjälp med din trädgård är vi en partner för dig. Antingen väljer du en konsultation då vi kommer ut och ger tips och idéer som du ka ta vidare själv och förverkliga. Eller så hjälper vi dig med moodboard, ritning och planteringslistor.

Behöver du någon som hjälper dig med skötsel

Vi hjälper dig med trädgårdens skötseI. Ofta behöver den en ordentilg genomgång i början av säsongen, har du träd behöver de beskäras och rabbaterna behöver väckas upp från sin vinterdvala. Sedan när växtligheten kommit igång ordentligt behöver rensning göras och i slutet av säsongen städning och stängning.

Vill du ha hjälp med anläggning av din trädgård

När du väl bestämt dig för att göra de förändringar du drömmer om eller när du skall anlägga en helt ny trädgård hjälper vi dig från ax till limpa och gräver, köper in blommor, buskar och träd och planterar och anlägger. Vill du stenbelägga, bygga trädöck, pool eller belysa trädgården hjälper vi och vårt nätverk av hantverkare till.